WordPress-website hack oplossen


Is je WordPress-website gehackt? Balen! Maar wees gerust: je bent niet de enige bij wie dit gebeurt.
Bovendien kunnen wij het voor je oplossen. Snel, grondig en zonder verlies van je waardevolle content.

Zo herstellen we je gehackte websiteDeze WordPress-gebruikers gingen je voor


 • Link2Talent4Work
  Ik ben eigenlijk verbaasd dat het opgelost is omdat ik van ondernemers die websites bouwen te horen heb gekregen dat het lastig is om een website hack vrij te krijgen. Het is WP Hackvrij toch mooi gelukt!
  Link2Talent4Work
 • Website eigenaar
  Zeer tevreden over een snelle en accurate aanpak. Onze site was hackvrij binnen de 24 uren. Het team is zeer vriendelijk en snel bereikbaar.
  Website eigenaar
 • Website eigenaar
  We zijn erg blij met de snelle en accurate hulp die WP Hackvrij heeft geleverd. Ze waren direct bereikbaar en hebben onze aanvraag in behandeling genomen. Onze problemen zijn snel en professioneel opgelost en ruim binnen de termijn die er voor stond.
  Website eigenaar
 • La Fortezza
  Bij een hack wil je maar één ding; je site weer zo snel mogelijk weer in de lucht zonder veel gedoe en zonder stress. WP Hackvrij werkt snel en je site is in 'no time' weer in de lucht.
  La Fortezza
 • Jessica
  Onze site kon na een korte tijd weer online! Betrouwbaar bedrijf die alle kennis in huis heeft om de hack snel weer op te lossen.
  Jessica
 • Bestuur Jong MKB Arnhem Nijmegen
  WP Hackvrij handelt snel en adequaat en daar zijn wij heel blij mee! Een gehackte website is een vervelend voorval, maar met de snelheid en nazorg waarmee WP Hackvrij handelt ben je zeker in goede handen.
  Bestuur Jong MKB Arnhem Nijmegen
 • Manon Ruitenberg Fotografie
  WP Hackvrij heeft mij geholpen bij het verwijderen van de hack en mijn website overgezet naar nieuwe webhosting en wederom alles opnieuw geïnstalleerd. Dit nadat ze al veel tijd in het verwijderen van de hack hadden gestopt en al heel veel service hadden geleverd. Was dit de onverwachte hulp die erg welkom was.
  Manon Ruitenberg Fotografie
 • The Gay Issue
  Heel fijn geholpen. Onze site was offline door een ingewikkelde hack en het team heeft alle tijd genomen, zelfs in het weekend omdat wij een belangrijk festival hadden!
  The Gay Issue

Waarom een hack laten oplossen door WP Hackvrij?


 
Je website is binnen een dag weer online.
Als we alle gegevens goed krijgen aangeleverd, is je website meestal binnen een dag weer hackvrij en online. Op werkdagen vaak al zelfs binnen een paar uur!
Je krijgt standaard twee maanden garantie.
Heb je zelf geen instellingen gewijzigd? En wordt je WordPress-website binnen twee maanden toch opnieuw gehackt? Dan lossen we dit gratis voor je op.
Je website is hackvrij bij een preventiepakket.
Laat je maandelijks je website beveiligen door ons? Dan zorgen wij ervoor dat de kans op een hack nihil is. En ben je verzekerd wanneer er toch iets mocht gebeuren we het kosteloos oplossen.
Je laat het oplossen door echte WordPress-specialisten.
WordPress heeft geen geheimen voor ons. We hebben al tientallen WordPress-websites gebouwd, gehost, opgeschoond en beveiligd.
 
 

Heb je een vraag over je gehackte
WordPress-website?

Dave of een van onze andere WordPress-specialisten helpen je graag.
Aarzel niet en neem contact met ons op. Bel 024 - 30 10 049.
Of mail naar help@wphackvrij.nl